Javascript required
Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Σεισμόσ Τώρα Κρήτη - Σεισμόσ Τώρα : Σεισμός μεγέθους 3,8 βαθμών της κλίμακας - Αναφορές για ζημιές στη σητεία.

Ισχυρός σεισμός εκδηλώθηκε πριν λίγα λεπτά στην κρήτη. Σεισμική δόνηση πάνω από 4 ρίχτερ. Περιοχή του αρκαλοχωρίου ο σεισμός ήταν ιδιαίτερα αισθητός και μάλιστα σε ολόκληρη την κρήτη. Σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε νότια της κρήτης σύμφωνα με προκαταρκτική εκτίμηση του γεωδυναμικού ινστιτούτου . Νέος ισχυρός σεισμός πριν από λίγο στην κρήτη, ανοιχτά του λασιθίου.

Ισχυρός σεισμός καταγράφηκε, τις πρώτες πρωινές ώρες της τετάρτης (20/10), στο αρκαλοχώρι κρήτης. Σεισμόσ Τώρα : Σεισμός μεγέθους 3,8 βαθμών της κλίμακας
Σεισμόσ Τώρα : Σεισμός μεγέθους 3,8 βαθμών της κλίμακας from boxnews.gr
Ισχυρός σεισμός 6,3 ρίχτερ σημειώθηκε νότια της κρήτης το μεσημέρι της τρίτης 12/10. Νέος ισχυρός σεισμός πριν από λίγο στην κρήτη, ανοιχτά του λασιθίου. Ισχυρός σεισμός τώρα στην κρήτη. Ισχυρός σεισμός καταγράφηκε, τις πρώτες πρωινές ώρες της τετάρτης (20/10), στο αρκαλοχώρι κρήτης. Σεισμος κρητη | ειδήσεις, φωτογραφίες, video, τελευταία νέα από το. Ισχυρός σεισμός εκδηλώθηκε πριν λίγα λεπτά στην κρήτη. Σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε νότια της κρήτης σύμφωνα με προκαταρκτική εκτίμηση του γεωδυναμικού ινστιτούτου . Σεισμική δόνηση πάνω από 4 ρίχτερ.

Ισχυρός σεισμός εκδηλώθηκε πριν λίγα λεπτά στην κρήτη.

Ισχυρός σεισμός καταγράφηκε, τις πρώτες πρωινές ώρες της τετάρτης (20/10), στο αρκαλοχώρι κρήτης. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο ο σεισμός ήταν 6,3 ρίχτερ και είχε επίκεντρο 24 . Αναφορές για ζημιές στη σητεία. Σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε νότια της κρήτης σύμφωνα με προκαταρκτική εκτίμηση του γεωδυναμικού ινστιτούτου . Σεισμος κρητη | ειδήσεις, φωτογραφίες, video, τελευταία νέα από το. Ισχυρός σεισμός τώρα στην κρήτη. Ισχυρός σεισμός 6,3 ρίχτερ σημειώθηκε νότια της κρήτης το μεσημέρι της τρίτης 12/10. Σεισμική δόνηση πάνω από 4 ρίχτερ. Ισχυρός σεισμός εκδηλώθηκε πριν λίγα λεπτά στην κρήτη. Περιοχή του αρκαλοχωρίου ο σεισμός ήταν ιδιαίτερα αισθητός και μάλιστα σε ολόκληρη την κρήτη. Ήταν μεγέθους 6,2 ρίχτερ και πολύ επιφανιακός καθώς είχε εστιακό βάθος 10 . Νέος ισχυρός σεισμός πριν από λίγο στην κρήτη, ανοιχτά του λασιθίου. Στις πληγείσες από τον σεισμό περιοχές της κρήτης θα μεταβεί σήμερα ο πρωθυπουργός κυριάκος μητσοτάκης αμέσως μετά την επιστροφή του στην ελλάδα.

Σεισμική δόνηση πάνω από 4 ρίχτερ. Ισχυρός σεισμός 6,3 ρίχτερ σημειώθηκε νότια της κρήτης το μεσημέρι της τρίτης 12/10. Ισχυρός σεισμός τώρα στην κρήτη. Ήταν μεγέθους 6,2 ρίχτερ και πολύ επιφανιακός καθώς είχε εστιακό βάθος 10 . Ισχυρός σεισμός καταγράφηκε, τις πρώτες πρωινές ώρες της τετάρτης (20/10), στο αρκαλοχώρι κρήτης.

Περιοχή του αρκαλοχωρίου ο σεισμός ήταν ιδιαίτερα αισθητός και μάλιστα σε ολόκληρη την κρήτη. Σεισμόσ Τώρα Κρήτη / Seismos Twra Ti Katagrafoyn Live Oi
Σεισμόσ Τώρα Κρήτη / Seismos Twra Ti Katagrafoyn Live Oi from www.newsit.gr
Ήταν μεγέθους 6,2 ρίχτερ και πολύ επιφανιακός καθώς είχε εστιακό βάθος 10 . Στις πληγείσες από τον σεισμό περιοχές της κρήτης θα μεταβεί σήμερα ο πρωθυπουργός κυριάκος μητσοτάκης αμέσως μετά την επιστροφή του στην ελλάδα. Σεισμος κρητη | ειδήσεις, φωτογραφίες, video, τελευταία νέα από το. Σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε νότια της κρήτης σύμφωνα με προκαταρκτική εκτίμηση του γεωδυναμικού ινστιτούτου . Νέος ισχυρός σεισμός πριν από λίγο στην κρήτη, ανοιχτά του λασιθίου. Αναφορές για ζημιές στη σητεία. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο ο σεισμός ήταν 6,3 ρίχτερ και είχε επίκεντρο 24 . Ισχυρός σεισμός καταγράφηκε, τις πρώτες πρωινές ώρες της τετάρτης (20/10), στο αρκαλοχώρι κρήτης.

Ήταν μεγέθους 6,2 ρίχτερ και πολύ επιφανιακός καθώς είχε εστιακό βάθος 10 .

Σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε νότια της κρήτης σύμφωνα με προκαταρκτική εκτίμηση του γεωδυναμικού ινστιτούτου . Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο ο σεισμός ήταν 6,3 ρίχτερ και είχε επίκεντρο 24 . Αναφορές για ζημιές στη σητεία. Περιοχή του αρκαλοχωρίου ο σεισμός ήταν ιδιαίτερα αισθητός και μάλιστα σε ολόκληρη την κρήτη. Σεισμική δόνηση πάνω από 4 ρίχτερ. Νέος ισχυρός σεισμός πριν από λίγο στην κρήτη, ανοιχτά του λασιθίου. Ισχυρός σεισμός εκδηλώθηκε πριν λίγα λεπτά στην κρήτη. Ισχυρός σεισμός 6,3 ρίχτερ σημειώθηκε νότια της κρήτης το μεσημέρι της τρίτης 12/10. Ήταν μεγέθους 6,2 ρίχτερ και πολύ επιφανιακός καθώς είχε εστιακό βάθος 10 . Σεισμος κρητη | ειδήσεις, φωτογραφίες, video, τελευταία νέα από το. Ισχυρός σεισμός καταγράφηκε, τις πρώτες πρωινές ώρες της τετάρτης (20/10), στο αρκαλοχώρι κρήτης. Στις πληγείσες από τον σεισμό περιοχές της κρήτης θα μεταβεί σήμερα ο πρωθυπουργός κυριάκος μητσοτάκης αμέσως μετά την επιστροφή του στην ελλάδα. Ισχυρός σεισμός τώρα στην κρήτη.

Ισχυρός σεισμός καταγράφηκε, τις πρώτες πρωινές ώρες της τετάρτης (20/10), στο αρκαλοχώρι κρήτης. Ισχυρός σεισμός 6,3 ρίχτερ σημειώθηκε νότια της κρήτης το μεσημέρι της τρίτης 12/10. Σεισμική δόνηση πάνω από 4 ρίχτερ. Περιοχή του αρκαλοχωρίου ο σεισμός ήταν ιδιαίτερα αισθητός και μάλιστα σε ολόκληρη την κρήτη. Σεισμος κρητη | ειδήσεις, φωτογραφίες, video, τελευταία νέα από το.

Ισχυρός σεισμός τώρα στην κρήτη. Σεισμόσ Τώρα : Σεισμός μεγέθους 3,8 βαθμών της κλίμακας
Σεισμόσ Τώρα : Σεισμός μεγέθους 3,8 βαθμών της κλίμακας from boxnews.gr
Σεισμος κρητη | ειδήσεις, φωτογραφίες, video, τελευταία νέα από το. Σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε νότια της κρήτης σύμφωνα με προκαταρκτική εκτίμηση του γεωδυναμικού ινστιτούτου . Περιοχή του αρκαλοχωρίου ο σεισμός ήταν ιδιαίτερα αισθητός και μάλιστα σε ολόκληρη την κρήτη. Νέος ισχυρός σεισμός πριν από λίγο στην κρήτη, ανοιχτά του λασιθίου. Ισχυρός σεισμός εκδηλώθηκε πριν λίγα λεπτά στην κρήτη. Ισχυρός σεισμός 6,3 ρίχτερ σημειώθηκε νότια της κρήτης το μεσημέρι της τρίτης 12/10. Σεισμική δόνηση πάνω από 4 ρίχτερ. Αναφορές για ζημιές στη σητεία.

Νέος ισχυρός σεισμός πριν από λίγο στην κρήτη, ανοιχτά του λασιθίου.

Ισχυρός σεισμός εκδηλώθηκε πριν λίγα λεπτά στην κρήτη. Σεισμική δόνηση πάνω από 4 ρίχτερ. Ισχυρός σεισμός καταγράφηκε, τις πρώτες πρωινές ώρες της τετάρτης (20/10), στο αρκαλοχώρι κρήτης. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο ο σεισμός ήταν 6,3 ρίχτερ και είχε επίκεντρο 24 . Αναφορές για ζημιές στη σητεία. Ήταν μεγέθους 6,2 ρίχτερ και πολύ επιφανιακός καθώς είχε εστιακό βάθος 10 . Στις πληγείσες από τον σεισμό περιοχές της κρήτης θα μεταβεί σήμερα ο πρωθυπουργός κυριάκος μητσοτάκης αμέσως μετά την επιστροφή του στην ελλάδα. Νέος ισχυρός σεισμός πριν από λίγο στην κρήτη, ανοιχτά του λασιθίου. Σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε νότια της κρήτης σύμφωνα με προκαταρκτική εκτίμηση του γεωδυναμικού ινστιτούτου . Ισχυρός σεισμός 6,3 ρίχτερ σημειώθηκε νότια της κρήτης το μεσημέρι της τρίτης 12/10. Περιοχή του αρκαλοχωρίου ο σεισμός ήταν ιδιαίτερα αισθητός και μάλιστα σε ολόκληρη την κρήτη. Σεισμος κρητη | ειδήσεις, φωτογραφίες, video, τελευταία νέα από το. Ισχυρός σεισμός τώρα στην κρήτη.

Σεισμόσ Τώρα Κρήτη - Σεισμόσ Τώρα : Σεισμός μεγέθους 3,8 βαθμών της κλίμακας - Αναφορές για ζημιές στη σητεία.. Ήταν μεγέθους 6,2 ρίχτερ και πολύ επιφανιακός καθώς είχε εστιακό βάθος 10 . Νέος ισχυρός σεισμός πριν από λίγο στην κρήτη, ανοιχτά του λασιθίου. Περιοχή του αρκαλοχωρίου ο σεισμός ήταν ιδιαίτερα αισθητός και μάλιστα σε ολόκληρη την κρήτη. Ισχυρός σεισμός 6,3 ρίχτερ σημειώθηκε νότια της κρήτης το μεσημέρι της τρίτης 12/10. Σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε νότια της κρήτης σύμφωνα με προκαταρκτική εκτίμηση του γεωδυναμικού ινστιτούτου .

Περιοχή του αρκαλοχωρίου ο σεισμός ήταν ιδιαίτερα αισθητός και μάλιστα σε ολόκληρη την κρήτη σεισμός τώρα. Στις πληγείσες από τον σεισμό περιοχές της κρήτης θα μεταβεί σήμερα ο πρωθυπουργός κυριάκος μητσοτάκης αμέσως μετά την επιστροφή του στην ελλάδα.